Leuvense communicatiegroep Primetime steekt horeca hart onder de riem

18 maart 2021 | 11u43 | Gepost door redactie
Sticker Uitweg
“Hiep hiep horeca! We zien je graag weer terug”, luidt de slogan van de creatieve vensteraffiche, ontwikkeld door de Leuvense Primetime Group. Er is eindelijk weer wat perspectief voor de horecasector. Om dat te vieren en de sector te ondersteunen, sloegen de verschillende bedrijven van Primetime de handen in elkaar.

Oef. Er is opnieuw perspectief voor de heropening van de horeca. Dat is niet alleen goed nieuws voor de klanten, maar ook voor de brouwers, de toeleveranciers, de ondernemers en natuurlijk de uitbaters zelf. Verschillende bedrijven van de Primetime Group werkten samen om een creatieve vensteraffiche te maken. Met dit initiatief willen ze de horecasector een duwtje in de rug geven.

Hiep hiep horeca! We zien je graag weer terug

De raamsticker wordt gratis ter beschikking gesteld van alle horeca-uitbaters in Oost-Brabant. Remy Communication stond in voor de creatie, de stickers werden op grote oplage gedrukt bij Stand-By en de adviseurs van Passe-Partout stonden in voor de verdeling bij de horeca-ondernemers. Oost-Brabant kleurt ‘hiep-hiep-horeca’!

Ben je ook blij? Stap dan binnen in jouw favoriete horecazaak en roep het uit: “Hiep, hiep, horeca!"

Mocht je als uitbater geen raamsticker ontvangen hebben, dan kan je hem alsnog gratis afhalen bij Stand-By, www.stand-by.be.

Sticker horeca

 

Lees meer over