Pommelien Thijs komt naar LoForLife, nu al kom je in wachtrij terecht als je tickets wil bestellen

Pommelien

LoForLife, een muziekfestival in Scherpenheuvel-Zichem waarvan de opbrengst naar het ALS-onderzoek gaat, is dit jaar al aan zijn twaalfde editie toe. Elk jaar komen ze met kleppers van formaat en ook voor dit jaar hebben ze al een headliner die kan tellen. Pommelien Thijs, ze staat ook op Pukkelpop, zal er namelijk op het podium staan. De ticketverkoop is intussen gestart. Vorig jaar kon het festival ruim 130.000 euro schenken aan het onderzoek naar ALS. 

Het festival gaat dit jaar door op vrijdag 13 en zaterdag 14 september. “Het opzet van het festival blijft hetzelfde, namelijk fondsen inzamelen om het onderzoek naar ALS te steunen. We zijn erin geslaagd om ook dit jaar weer een zeer aantrekkelijke affiche samen te stellen. Op vrijdag programmeren we de top van de Belgische dance scene en op zaterdag de grootste kleppers van de Belgische popmuziek”, luidt het bij de organisatie.

Dagtickets (vrijdag en zaterdag) zijn verkrijgbaar aan 28 euro en een combiticket kost 49 euro. Er is ook een BBQ die je kan reserveren voor 18 euro per persoon. Dat er veel interesse is blijkt wanneer je wil inloggen op hun site want dan moet je wachten vooraleer het jouw beurt is. 

Het festival gaat trouwens samenwerken met de organisatoren van Boerenrock in Kortenaken en tips en tricks uitwisselen. Dat gaat, onder andere, over het organiseren van het aanbieden van herbruikbare bekers maar ook over de promotie en de communicatie op sociale media, net als de zoektocht naar vrijwillige medewerkers. De twee festivalorganisatoren hopen, op termijn, ook andere initiatiefnemers warm te kunnen maken om samen naar leveranciers te trekken.

Meer informatie over het festival in Scherpenheuvel-Zichem vind je op hun website.

Lees meer over