Oldskool party in Diest opgeschrikt door vechtpartij, agenten van verschillende politiezones snellen ter hulp

21 April 2024 | 18u06 | Gepost door redactie
oldskool

Agenten van de politiezone Demerdal en van andere zones moesten zaterdagnacht tussenkomen tijdens het Oldskoolfeestje in Diest. Daar brak een gevecht uit. 

Oldskool zorgt voor reünies van dj’s uit vervlogen dancings, afgelopen zaterdag werd er een feestje georganiseerd in de Dancehall van Diest met dj’s van dancings van weleer uit de regio.

Het liep er fout een half uur voor sluitingstijd. “Ik was er zelf toen niet meer aanwezig want we organiseren  op verschillende locaties dergelijke events. Blijkbaar kwam er een groepje, een half uur voor het afsluiten, binnen en maakte er ruzie. Iemand liep er een bloedneus op en de politie werd erbij gehaald”, zegt organisator Ben Mouling. 

De politie kwam ter plaatse met verschillende ploegen uit verschillende politiezones. 

Over het incident is er weinig geweten, er zou iemand betrokken geweest zijn die de kleuren van motorclub Hells Angels droeg, zo horen we van aanwezigen  maar dat werd door de hulpdiensten niet bevestigd.

“Natuurlijk vinden we dit incident jammer, we hebben al heel wat van dergelijke events georganiseerd en nog nooit waren er problemen. We hopen dat dit nooit meer gebeurt”, besluit Mouling. 

 

 

 

 

 

Lees meer over