Vandaag opent de nieuwe AD Delhaize Landen haar deuren

23 April 2020 | 17u00 | Gepost door redactie
Vandaag opent de nieuwe AD Delhaize Landen haar deuren
Vandaag opent de nieuwe AD Delhaize Landen officieel haar deuren. De opening past volledig in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. Delhaize wil elke klant immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan de moderne eisen en aankoopbehoeften van de klant. De winkel zal 7 dagen op 7 geopend zijn, ook op zon- en feestdagen. AD Delhaize Landen biedt een groot winkelcomfort met een zeer ruim assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, met veel aandacht voor verse producten. Ook vegetarische-, glutenvrije- en bioproducten hebben hun plaats in deze volledig vernieuwde winkel.
Het bericht Vandaag opent de nieuwe AD Delhaize Landen haar deuren verscheen eerst op Leuven Actueel.

Het is zover. Vandaag opent de nieuwe AD Delhaize Landen haar deuren voor het publiek. Op die manier beschikken de inwoners en omwonenden over een nieuwe buurtwinkel. “Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, proximiteit, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van AD Delhaize Landen. Met deze nieuwe winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen. Onze winkel speelt immers in op de verwachtingen van onze klanten: wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord,” zeggen Olivier en Julie de Mol, de zelfstandige uitbaters.

De nieuwe Delhaize telt  30 medewerkers, 15.000 producten in de rekken en 1500 vierkante meter verkoopsoppervlakte. “Om de dagelijkse boodschappen, alleen of met kinderen, gemakkelijk, aangenaam en ontspannend te maken, heeft Delhaize alle registers opengetrokken. AD Delhaize Landen werd gebouwd volgens het nieuwste AD-winkelconcept dat vooral wordt gekenmerkt door ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod dat gemak resoluut centraal wil stellen. Ook wordt op de verschillende producten van de AD Delhaize Landen, de Nutri-Score aangeduid op de ESL-label. Dat helpt de klanten snel en gemakkelijk een gezondere keuze te maken.”

Praktische Informatie
AD Delhaize Landen – Postlaan 7, 3400 Landen.
De winkel is 7 dagen op 7 open, op maandag van 13 tot 20 uur,  van dinsdag tot en met zaterdag van 8 tot 20 uur en op zon- en feestdagen van 8 tot 13 uur.

Het bericht Vandaag opent de nieuwe AD Delhaize Landen haar deuren verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over