Kringwinkel Plus Landen en belevingscenter zijn jarig

31 augustus 2022 | 16u23 | Gepost door redactie
In de kringwinkel (foto Landense stadsfotograaf)

Kringwinkel Plus Landen, de Kringwinkel inclusief het circulair belevingscentrum van Kringwinkel Hageland vzw, die zich op Domein ’t Park langs de Hannuitsesteenweg bevindt, bestaat in september al 1 jaar. Om dat te vieren, zetten de winkel en het centrum op zondag 4 september van 13 tot 17 uur de deuren nog eens extra open.

Het afgelopen jaar vonden zowel kopers als gevers als lokaal talent de weg naar de Kringwinkel Plus. Organisaties zoals Stekje Landen, Zadenbib Landen en Repair Café Landen maakten van de Kringwinkel Plus zelfs hun nieuwe, vaste uitvalsbasis. Andere regiogenoten organiseerden er de voorbije 12 maanden dan weer tal van workshops of stelden er hun milieuvriendelijke producten of ambachtelijke diensten voor.

Extra aanbod en activiteiten

Kringwinkel Plus Landen is met andere woorden nog steeds meer dan zomaar een Kringwinkel. Het blijft een locatie waar iedereen terecht kan om tweedehands te kopen of herbruikbaar gerief te geven, maar ook waar iedereen nog altijd kan kennismaken met heel wat andere aspecten uit de circulaire economie. En het is die mix die Kringwinkel Plus zondag 4 september opnieuw in de kijker wilt zetten.

Kringwinkel Plus Landen zal zondag 4 september dus niet alleen extra open zijn met extra aanbod tweedehands gerief of planten, Stekje Landen organiseert er die dag ook haar nazomerse stekjesruilmarkt en iedereen zal via infostandjes ook opnieuw kunnen kennismaken met lokaal creatief en lokaal talent uit de regio en met nieuwe projecten van de Kringwinkel Plus Landen zoals “Caravan Circulair”.

Iedereen dus meer dan welkom van 13 tot 17 uur in de Kringwinkel Plus Landen in loods F op Domein ’t Park Hannuitsesteenweg 80 Landen.

Lees meer over