Bijzondere paasactie in Attenhoven, Neerlanden en Rumsdorp

Paashaas brengt geschenkjes
Terwijl je zowat overal hoort hoe lastig het is voor vele verenigingen om de kop boven water te houden, lanceerde AtRuNe een bijzondere paasactie. AtRuNe is een vereniging die opkomt voor de belangen en interesses van de burgers van Attenhoven, Rumsdorp en Neerlanden. Zij wil hen verbinden en, waar mogelijk, materieel en financieel ondersteunen.

De leden van de vereniging legden in elke brievenbus van de drie dorpen een, speciaal voor de gelegenheid ontworpen, tekening. De kinderen werden gevraagd deze tekening zo mooi mogelijk in te kleuren en ze op een, vanaf de straat opvallende plaats, op te hangen in huis. Zelf een tekening maken en ophangen was uiteraard ook prima.

 AtRuNe stuurde een paashaas en een -eekhoorn op pad om aan die huizen waar ze zo’n tekening opmerkten een lekkere attentie achter te laten. Iets afgeven aan de deur mag niet, iets aan de deur zetten wel.

Aan deze actie koppelde AtRuNe een leuke en gezonde wedstrijd. Het was de bedoeling dat de inwoners van Attenhoven, Rumsdorp en Neerlanden, in hun buurt op zoek gingen naar de mooiste tekening, en deze  fotografeerden en uploadden op de webpagina van AtRuNe. Er lagen geschenkjes klaar voor wie de mooiste tekening maakte, maar ook voor de ‘tekeningen-spotters’. Op de foto de paashaas, de eekhoorn en voorzitter Alex Dekens.

Info: www.atrune.be

 

Lees meer over