Bekende Vlamingen steunen de 24 uur van Bindkracht in Landen

Deze blok bevat inhoud waarvoor je marketing-cookies moet toestaan. Cookie-instellingen aanpassen

De vzw Bindkracht nodigt zo veel mogelijk enthousiaste fietsers uit om tijdens de 24 uur van Bindkracht zoveel mogelijk te fietsen en geld in te zamelen voor Bindkracht. VZW Bindkracht is gevestigd in Landen en biedt een huis aan met woon- en zorgomgeving aan mensen met een verstandelijke of fysieke beperking. De organisatie krijgt voor de 24 uur de steun van bekende Vlamingen die filmpjes hebben ingesproken.

Er liggen opnieuw mooie fietsroutes te wachten, van 25 tot 100 kilometer, op 10 en 11 september.  Deze zijn geschikt om een leuke fietsuitstap te maken met de hele familie of om zich sportief helemaal uit te leven. Een nieuwigheid wordt de mountainbike- of gravelbike-route. Bekende Vlamingen hebben voor Bindkracht een promotiefilmpje ingesproken, o.a. Martine Tanghe, Kim Clijsters vanuit de Verenigde Staten en Ben Crabbé

Deelnemers kunnen zich nog via  www.24uBindkracht.be  inschrijven, en op zoek gaan naar vrienden, familieleden en collega's die hen willen sponsoren. Zoals vorig jaar vraagt de organisatie de deelnemers om 1 euro per kilometer te proberen inzamelen.  Voor bijdragen van 40 euro en meer kan een fiscaal attest afgeleverd worden.  Het centrale vertrek- en aankomstpunt zal deze keer de tuin van de Bindkrachtvilla zelf zijn aan de  Steenweg op Sint-Truiden 415 in Walshoutem.

Wie niet meefietst, kan ook langs komen en meegenieten van de fietssfeer in het Bindkracht fiets café.  Bindkracht opent het  fietscafé op vrijdag van 18 tot 21uur en op zaterdag  tussen 9 en 21uur. Nick en Thomas brengen live-muziek.

Voor de overige filmpjes van Kim Clijsters en Ben Crabbé: https://www.youtube.com/watch?v=WiKJ4a3Yfh8 en https://www.youtube.com/watch?v=DimGENxbnvU

Lees meer over