Kom een gratis Hoegaarden drinken op de herfstplantenbeurs in Hoegaarden

Plantenbeurs in het Park
Omdat twee jaar na mekaar de lenteplantenbeurs in het Park van Hoegaarden niet kon plaats vinden, is er dit jaar uitzonderlijk op zondag 26 september een herfstplantenbeurs. Kom ook gratis een Hoegaarden drinken in de serre.

Plantenliefhebbers kunnen op zondag 26 september aan de Houtmarkt in Hoegaarden terecht vanaf 10 uur voor een hele dag tuinplezier. Van 10 uur tot 18 uur is er doorlopend plantenbeurs. Bezoekers met groene vingers kunnen er hun plant- en zaadgoed aankopen.

Haal gratis een zakje bloemenzaad af in het toeristisch infokantoor. Zo zorg je voor een stuifmeelrijke bloemenakker en help je de bijen, maar je geniet ook zelf van een kleurrijke bloemenpracht van de lente tot in het najaar. In de serre van het Park kan iedereen genieten van een gratis Hoegaarden, zolang de voorraad strekt.

Lees verder onder de foto aan de serre

Aanschuiven aan de serre

Dit alles wordt georganiseerd in samenwerking met de Dienst Land- en Tuinbouw van de Provincie Vlaams-Brabant. De toegang is gratis en aan de begraafplaats in Elst is een grote parking voorhanden.

Lees meer over