Freek Vanrooy brengt vanuit Hoegaarden een prachtig levenslied

Freek Vanrooy brengt levensliederen
Freek Vanrooy, niet alleen een entertainer van de bovenste plank maar ook een gevoelsmens zoals velen hem kennen, brengt een pracht van een levenslied. Met ‘Ik laat je los” raakt hij vast en zeker de gevoelige snaar bij velen onder ons want de afgelopen tijd hebben we veel moeten loslaten.

Het levenslied is een genre dat hem op het lijf is geschreven, dat bewees hij de afgelopen tijd met de mooie “van uit zijn kot” zelfgemaakte filmpjes op Facebook en de daarop volgende duizenden reacties. 

Samen met producer Patrick Hamilton ontstond deze prachtige song. Vorige samenwerkingen leverden fantastische hits op en samen kijken ze nu naar de toekomst. Want die komt er, alleen weten we nog niet exact wanneer. Lex De Groot visualiseerde dit alles met een prachtige clip. 

Freek Vanrooy en zijn vrouw Marleen Boets kwamen in 2012 in Hoxem, deelgemeente van Hoegaarden wonen. Hij bracht al heel wat nummers uit: ‘Kijk naar boven’, ‘Telkens opnieuw’, ‘Jij doet iets met mij’ en ‘Verliefd en verdoofd’. Voorheen maakte hij ook het nummer ‘Hij is alleen’, waarmee hij voor steun zorgde aan menig dakloze. Freek is ook gekend voor zijn inzet voor de plaatselijke gemeenschap met zijn kerstconcerten. Bij Hoxem kermis (foto) was hij steeds een graag geziene topper.

Download hier: https://mcusercontent.com/b5932d676a7dd4b2e881d4681/files/cfa2339e-6b6d-45a3-bdeb-0bbcbcf3e579/01_Freek_Vanrooy_Ik_laat_je_los_BEU302100002.mp3

Info: www.freekvanrooy.com 

Lees meer over