Fanclub Rudy Sullivan komt naar Hoegaarden

Rudy Sullivan en Mick Deville
Café Op de Brug in Hoegaarden wordt voortaan de thuisbasis van de fanclub van zanger en muzikant Rudy Sullivan uit Tienen. Vanaf februari komt de fanclub naar Hoegaarden en dat wordt ongetwijfeld ingezet met een optreden.

Café Op de Brug is natuurlijk ook de thuisbasis van muzikant Mick Deville. Hij vertelt hoe hij Rudy Sullivan leerde kennen. “Zowat 40 jaar geleden zijn wij samen beginnen te zingen. In De Oude Dragonder in Bost hebben we meegedaan aan een liedjeswedstrijd en Rudy heeft die gewonnen, met ‘Où est passée ma Bohême’ van Julio Iglesias.”

“We hebben vaak samen opgetreden. Daarna startte Rudy een café in Tienen op de hoek van de Houtemstraat. Hij is steeds actief gebleven als schlagerzanger. Hij was nu een café aan het zoeken voor zijn fanclub en hij is bij ons terecht gekomen. We hebben hier trouwens de vorige kermis nog samen opgetreden. De juiste datum van de start van de fanclub in februari is nog niet geweten, maar we zullen hier zeker allebei zingen”, besluit Mick Deville.

Lees meer over