Leerlingen De Bremberg vieren zestigste verjaardag en maken werken à la Warhol om te verkopen voor hun goed doel

bremart

Het Buitengewoon Onderwijs De Bremberg in Diest viert zijn zestigste verjaardag met een tentoonstelling in CC Den Amer van vrijdag 8 tot en met zondag 24 maart. Ze maakten kunstwerken, geïnspireerd door grootmeesters als Picasso en Andy Warhol, en willen die verkopen om hun eigen Brembergrock te financieren. 

Het Buitengewoon Onderwijs De Bremberg viert zijn zestigste verjaardag met een tentoonstelling in CC Den Amer in Diest van vrijdag 8 tot en met zondag 24 maart.

Onder de noemer Berm Art brengen ze een gratis expositie met werken die gemaakt werden door de leerlingen van het Buitengewoon Basis- en Secundair Onderwijs. De leerlingen zochten de mosterd bij talenten als Leon Polk, Picasso en Andy Warhol.

Bedoeling is om de werken, tijdens een veiling, te verkopen en de opbrengst gaat naar Brembergrock, een festival dat de school in juni organiseert voor de leerlingen. De expo kan je bezoeken van dinsdag tot vrijdag en dit van 8.30 uur tot 16 uur en ook tijdens alle voorstellingen die ze eveneens organiseren. Meer informatie vind je op https://www.ccdiest.be/.

Lees meer over