Nog meer autodelen in Landen: infosessie in Domein ‘t Park

8 februari 2022 | 11u33 | Gepost door redactie
Infosessie autodelen Landen

De jongste tijd is er veel te doen rond autodelen in Landen. Zopas startte een nieuw project aan de Eén Meilaan, maar er bestaat al 10 jaar een autodeelgroep in Landen. (foto @ Marc Van Hummelen). Op zondag 13 februari is er in Domein ’t Park aan de Hannuitsesteenweg een infosessie over autodelen.

Autodelen is er voor verschillende doelgroepen: je hebt een auto, maar af en toe heb je nood aan een tweede auto voor je gezin? Je hebt twee auto’s maar de tweede wordt weinig gebruikt en staat een groot deel van de tijd in de garage? Je hebt geen auto, maar soms zou het wel handig zijn om er één te kunnen gebruiken?
 

In al deze gevallen kan autodelen de ideale oplossing zijn. Landen heeft al bijna 10 jaar een actieve autodeelgroep. Op dit moment worden twee particuliere auto’s met een vaste standplaats vlakbij het station gedeeld door een tiental gezinnen. Tijdens de infosessie krijg je alle info over hoe autodelen in Landen concreet werkt en welke mogelijkheden er voor jou zijn om in te stappen, of je nu autobezitter bent of niet. Je krijgt ruim de kans om vragen te stellen en kennis te maken met enkele ervaren autodelers.

De infosessie aan Domein ’t Park, Hannuitsesteenweg 80 in Landen loopt op zondag 13 februari van 13.30 uur tot 15 uur. Deelname is gratis. Info en reserveringen : welkom@villavanzelf.org  (CH)

Lees meer over