Sharp Running op zoek naar (hobby)bierbrouwers

Zelf bier brouwen
De Messelbroekse vereniging Sharp Running organiseert in 2022 een heuse bierenbeurs. Kandidaten standhouders kunnen zich nu al aanmelden.

Sharp Running is een erkende vereniging van de stad Scherpenheuvel -Zichem. De naam Sharp running is ontstaan uit Sharphill, dus Scherpenheuvel in het Engels. Running is uiteraard ook het Engels voor lopen. Oprichter Gerry Vermeylen is van Messelbroek afkomstig en zijn hart ligt daar blijkbaar nog steeds.

“Wij hebben enkele jaren loopevenementen georganiseerd maar door corona hebben wij alles moeten annuleren in 2020. Dit was eigenlijk onze doodsteek, zeker nadat we dit jaar nog eens hebben geprobeerd maar het weer niet gelukt is. Ik dacht dan ook eerst met de vereniging te stoppen, maar toen kreeg ik het idee om in Messelbroek terug wat leven in de brouwerij te blazen. Zo zou er na eigen kweek een tweede evenement kunnen plaats vinden in Messelbroek city.”, zegt Gerry. 

Voor 2022 is Sharp Running al bezig met de organisatie van een heuse bierbeurs in Messelbroek. Hobbybierbrouwers of bierbrouwers die daar een standje willen kunnen mailen naar sharprunningevents@gmail.com. 

Lees meer over