Vaccinatiecentrum Landen op zoek naar tiental vrijwilligers

Vrijwillig in de helpdesk
Het vaccinatiecentrum Landen-Linter-Geetbets-Zoutleeuw (foto) is op zoek naar een 10 - tal vrijwilligers voor de bemanning van de helpdesk in Landen.

Wie vlot, begripvol en oplossingsgericht de telefoon kan beantwoorden, gemotiveerd en discreet is en een basis heeft aan computerkennis, kan zich kandidaat stellen.  Bezorgde inwoners bijstaan, juist  informeren en wegwijs maken naar het vaccinatiecentrum in Landen, hoort bij de taak. De dienst wordt ingevuld op de Helpdesk locatie in Landen. De helpdesk is doorlopend elke werkdag actief tussen 9 uur en 16 uur. Er wordt gewerkt in telkens in twee shiften van drie uur.

De Helpdesk wenst de dienstverlening verder uit te breiden met een avondshift van 17 tot 20 uur. Het centrum zorgt voor opleiding en begeleiding op het terrein. Er wordt gewerkt onder een vrijwilligerscontract.

Kandidaturen moeten ingestuurd worden vóór woensdag 15 april met korte motivatie naar vrijwilliger.vclanden@landen.be . Telefonische info, uitsluitend in de voormiddag: 011 69 05 08.

Lees meer over