Na de overstroomde tuin weer de betoverende tuin vlakbij Hoegaarden vanaf 21 juli

De overstroomde tuin
Ondanks de overstromingen van 15 juli 2021 (foto) blijft ‘Art Sanctuary’, - Tone Aanderaa & Ignace Clarysse, - verder de tiende verjaardag van ‘De Betoverende Tuin’ vieren.

Na 'De overstroomde tuin' komt er een nieuwe start. Op de Nationale feestdag is de tuin, langs het Ravel-fietspad, geopend vanaf 13 tot 20 uur, en ook nog verder elk weekend tot en met zondag 26 september  van 13 tot 20 uur. De Betoverende Tuin aan de Ravelroute in Sint-Marie-Geest, vlak over de taalgrens, toont werk van een zestigtal kunstenaars uit België, Duitsland, Frankrijk, Indonesië, Nederland en Noorwegen, met werken in brons, composiet, glas, hout, keramiek, metaal, steen, maar met literatuur.

Martine Bronzin zal haar boek 'On fera la fête sous le parasol rouge' voorstellen, het lockdown dagboek van een Brusselse vrouw, in 2021 uitgegeven door Editions du Lys Bleu. Tussen 15 en 17 uur zal ze door de tuin wandelen en de bezoekers onderdompelen in haar wereld van emoties, humor en poëzie met korte fragmenten uit het boek (In het Frans).

Info: De Betoverende Tuin - nl (the-enchanted-garden.info), Rue du Tilleul, 22 in Geldenaken.

Lees meer over