Hoe wonen zestigplussers in Geetbets?

seniorenflats
De gemeente Geetbets lanceert in samenwerking met “Best wonen tussen Zoet en Zout” een enquête over wonen in Geetbets voor zestigplussers. “Wij willen graag weten hoe jij denkt over wonen en je woning in Geetbets”, zegt het gemeentebestuur.

Is je woning te groot geworden? Is het E-peil van je woning in orde? Is je woning oud maar in orde? Is je woning aangepast aan toekomstige noden? Is je woning recent maar wordt de tuin te groot? Wat vind je van de woonomgeving: woon je leuk, rustig, ver weg? Hoe wil je in de toekomst wonen? Kan je alles nog bereiken vanuit je woning? Ken je het wooninfopunt? Zijn er woonwensen die de gemeente kan aanpakken?

Alle zestigplussers krijgen in mei een vragenlijst toegestuurd met de post. Je kan ze ook online invullen op de gemeentelijke website. De enquête wordt afgesloten eind juni. Als het gemeentebestuur de wensen van haar inwoners kent, dan kan ze voor haar inwoners aangepaste woonacties maken. De lijst is volledig anoniem. Je naam en adres invullen is niet nodig, maar wil als je een stappenteller wil winnen die aan het invullen verbonden is.

Lees meer over