Buitengewoon kampeerweekend in domein Kwabeek in Boutersem

10 juli 2021 | 10u00 | Gepost door christian.henn…
Kamperen in domein Kwabeek
In het domein van Kwabeek in Boutersem kan je voor één weekend je tent opzetten. Geniet er van een kampvuur, openluchtfilm, wandelingen, en leuke activiteiten voor kinderen in het domein. Dit gebeurt van vrijdag 20 augustus tot zondag 22 augustus. Schrijf zo snel mogelijk in, want de plaatsen zijn beperkt.

Het kampeerweekend start op vrijdag 20 augustus. Van 16 tot 20 uur kan men de tenten opzetten. Om 19.30 uur is er een vuurschaal met marshmallows. Op zaterdag 21 augustus is er van 8 uur tot 9.30 uur ontbijt voor wie het besteld heeft. De ganse dag is vrij om in te vullen: wandelen, fietsen, speelbos, of kleine activiteiten voor de kinderen. Van 17 tot 19 uur is er barbecue voor wie het besteld heeft. Om 18.30 uur is er openluchtcinema met een animatiefilm voor de kinderen en om 21.30 uur is er openluchtcinenema met een film voor volwassenen.

Op zondag 22 augustus is er van 8.30 uur tot 9.30 uur ontbijt op bestelling. Van 10 tot 12 uur worden de tenten afgebroken

Lees verder onder de affiche

De affiche voor het kampeerweekend

Men brengt zelf kampeerspullen mee  als tent, deken, stoelen, kookgerei, bestek, hoofdlampje, … uiteraard ook een barbecuestel als men het BBQ-pakket heft besteld. Tijdens het kampeerweekend zullen de op dat moment geldende coronamaatregelen van kracht zijn. Na inschrijving zal men hierover tijdig geïnformeerd worden.

De barbecue kost 15 euro per person, of 6 euro voor kinderen. Ontbijt kost 10 euro en 5 euro voor kinderen. Een kampeerplaats van 15 vierkante meter kost 15 euro, een grotere kampeerplaats 15 euro.

Info en inschrijving: vrijetijd@boutersem.be

Lees meer over