Bekkevoort feest en zingt in het weekend van 20 mei

Foto: website Vlaanderen zingt (louter ter illustratie)

Bekkevoort viert op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei feest onder de noemer Bekkefiejest, zeg maar een groot dorpsfeest in het centrum van de gemeente.

Het feestweekend wordt vrijdag, om 20 uur, ingezet met een Vlaanderen Zingt event waarbij iedereen mee mag brullen met alle hits die er zullen gebracht worden.

Zaterdag staat er om 14.30 uur een dorpsspel op het programma waarbij de initiatiefnemers op zoek gaan naar de Bekkevoortse Homo Universalis, inschrijven hiervoor doe je via www.bekkevoort.be/dorpsfeest-2022.

’s Avonds staan er optredens geprogrammeerd van Soul 4 you, Men and a Lady en Covers on the Rocks. Diezelfde dag is er ook randanimatie voorzien, verzorgd door Circus de Luxe

Op Zondag 22 mei is er, vanaf 10 uur tot 18 uur, een vrijetijdsmarkt, samen met demo’s en optredens, standjes van de plaatselijke verenigingen en handelaars, animatiestanden, springkastelen en kinderanimatie, een boekenverkoop, kunstententoonstelling en een opendeurdag van de handelaars, Ferm kinderopvang en de politiezone.

Plaats van afspraak is op en rond het Dorpsplein in het centrum van de gemeente.

Lees meer over