Gemeente steunt voluit STVV : gemeente kleurt geel-blauw

24 mei 2022 | 16u02 | Gepost door christian.henn…
Linter steunt officieel STVV

Opmerkelijke foto toch op de website en facebookpagina van de gemeente Linter : ‘Linter steunt STVV’, met op de foto burgemeester Marc Wijnants en schepen Patrick Poffé met de manager van Sint-Truiden. Wij vroegen aan burgemeester Marc Wijnants naar het waarom van deze actie.

Marc Wijnants: “Hier in Linter zijn heel wat supporters van STVV en veel jeugdspelers uit Linter voetballen in Sint-Truiden. De oproep kadert in de actie van Sint-Truiden in de regio om de geel-blauwe familie te vervoegen ‘want iedere bink telt’. In onze regio Linter, Landen, Zoutleeuw, Geetbets zit het vol met supporters van STVV. Ikzelf ben supporter van STVV, maar niet fanatiek. Ik ga meestal naar Sint-Truiden kijken, maar ook wel eens naar OHL.”

“In onze regio zijn heel wat mensen op Sint-Truiden gericht. In Linter is het 50-50 op Tienen en Sint-Truiden, maar Zoutleeuw en Geetbets zijn nog veel meer op Sint-Truiden gericht.”

“Tot op heden hebben we geen negatieve reactie gekregen dat we Sint-Truiden steunen. Maar als iemand van de oppositie voor een andere club een oproep wil doen, mag die gerust een foto op de facebookpagina van de gemeente zetten”, besluit Marc Wijnants.

Lees meer over