Tandartsenpraktijk vestigt zich in Tiense FoodPort

Tandartsenpraktijk Benedenta
Vanaf deze week kunnen inwoners uit onze regio terecht bij de nieuwe tandartsenpraktijk Benedenti in het FoodPort-gebouw aan het Industriepark. Benedenti Tienen is een samengaan smelting van bestaande Tiense tandartspraktijken, aangevuld met specialisten

De FoodPort is een initiatief van de grote Tiense bedrijven, de stad en de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Vlaams-Brabant. Het gebouw was oorspronkelijk bedoeld als incubator voor opstartende bedrijven uit de voedings- en gezondheidssector waar deze, tegen gunstige voorwaarden, kantoor-, labo- en/of productieruimte kunnen huren. De FoodPort beschikt over uitstekende vergader- en seminarie ruimtes die ter beschikking zijn van de bedrijven uit de Tiense regio .

Ondanks de gunstige ligging en accommodatie vonden slechts een beperkt aantal starters hun weg naar dit gebouw. Daar komt nu de tandartsenpraktijk Benedenti verandering in. De nieuwe praktijk is een fusie van drie Tiense bestaande praktijken naar één locatie. Hij wordt ondersteund door assistentes, tandarts-specialisten en een mondhygiëniste. Je kan er terecht voor algemene tandheelkunde, kroon- en brugwerk, esthetische tandheelkunde, kindertandheelkunde en lachgassedatie. Er werken momenteel 16 personen. Dat aantal zal in de toekomst nog groeien om meer specialisaties te kunnen aanbieden.

Er is een ruime parking voorzien achteraan het gebouw. Daar vind je ook de inkom van de tandartspraktijk, die op de 2e verdieping ligt. Contactgegevens: Industriepark 6 Tienen, 016 76 59 69, tienen@benedenti.be.

Lees meer over