Den Travak zoekt vrijwilligers

3 november 2021 | 07u15 | Gepost door annpeeters
den travak
Den Travak is het tewerkstellingsproject van vzw Hejmen, een Leuvense een organisatie die verschillende woonvormen aanbiedt aan volwassenen met een beperking. Voor hun sociaal restaurant zijn ze op zoek naar vrijwilligers.

Vzw Hejmen baat een kleinschalige lunchzaak uit op het industrieterrein van Haasrode: MID.DAY.BITE, geen  doorsnee broodjeszaak, maar een zaak met een doel.

Den Travak is een tewerkstellingsproject voor volwassenen met een beperking en/of psychische kwetsbaarheid. De medewerkers krijgen ondersteuning en begeleiding op de werkvloer.

"We zijn nog op zoek naar vrijwillige medewerkers om mee te draaien, variërend van een halve dag per week tot voltijds. We mikken op een diverse groep, van medewerkers die zelfstandig kunnen werken aan een hoog tempo tot mensen die een rustige omgeving en regelmaat nodig hebben. We gaan op zoek naar werkmethodes die voor iedereen individueel haalbaar zijn. Ieder heeft zijn kwaliteiten, ieder op eigen niveau en tempo. Den Travak MID.DAY.BITE is een kleinschalige lunchzaak waarin overzichtelijke werkmethodes bijdragen tot een gemoedelijke, stressarme omgeving. Om dit alles in goede banen te leiden, zoeken we ook naar vrijwilliger-begeleiders", zegt projectcoördinator Sarah Homble.

Het afhaalrestaurant is gevestigd aan de Interleuvenlaan 10, aan de achterzijde van het gebouw en is geopend van maandag tot vrijdag van 11.30 tot 13.30 uur.

den travak

Lees meer over