Vandalen gaan te keer in Parkheide

15 februari 2021 | 17u56 | Gepost door connyjuste@yahoo.com
vandalisme in parkheide
Afgelopen weekend zorgden vandalen voor heel wat schade aan taverne Parkheide in het gelijknamige domein. Zo werd onder meer de kast waarin de drankautomaat stond vernield, werd er een pot mayonaise stuk gegooid en werden er op het terras en op het aanpalende sportdomein tal van etens- en drankresten aangetroffen. Ook een kunstwerk, dat er in het kader van de poëtische wandeling werd opgehangen, werd in het bos vernield. Wellicht werden de grootste vernielingen zondagavond aangebracht.
Ook het kunstwerk werd vernield

"De schade is eerder beperkt maar het is nooit fijn om zoiets te ontdekken", aldus burgemeester Bert De Wit (CD&V). "De politie onderzoekt momenteel de zaak. Zo worden de camerabeelden en vernielingen  van naderbij bekeken om de daders te vinden. Mensen die iets verdacht zagen mogen dit zeker melden bij onze Politiezone BRT." 

De beelden van het vandalisme circuleren intussen op de Ge zijt van Facebookpagina's van Tremelo en Baal, waarbij de verontwaardiging duidelijk groot is. "Het sportveld Wiske Maes is intussen eerder een stort Wiske Maes geworden", zo valt te horen. "Hopelijk stopt het snel want hoe het daar nu bij ligt is echt vreselijk." 

Lees meer over