Je kan nu ook in Tienen autodelen aan het station

autodelen station
De stad Tienen en de provincie Vlaams-Brabant huldigden vandaag het eerste mobipunt in Tienen in. Daarmee wordt ook meteen het startschot gegeven voor de lancering van cambio autodelen in Tienen.

Inwoners en bezoekers van Tienen zullen over drie elektrische wagens kunnen beschikken. In het kader van het project ‘Maak een mobipunt’ bouwt de provincie Vlaams-Brabant samen met de deelnemende steden en gemeenten, Mobipunt vzw, Autodelen.net en Interleuven een netwerk van mobipunten in de regio uit. Via een mobipunt kan je vlot van het ene op het andere vervoersmiddel overschakelen en onder meer deelauto's en deelfietsen gebruiken. In Tienen wordt vandaag het startschot gegeven van een eerste mobipunt aan het station. Het reeds bestaande aanbod van vervoersmiddelen wordt uitgebreid met deelwagens. Samen met de opwaardering van de stationsomgeving in de komende jaren, wordt het station van Tienen zo uitgebouwd tot een volwaardig interregionaal mobipunt.

Inwoners van Tienen die nu aansluiten bij cambio, kunnen tot eind juni beroep doen op het proefaanbod dat cambio samen met de stad aanbiedt. Dankzij dit proefaanbod met de code TIENENDEELT2021 betalen zij geen instapkosten (waarde: 35 euro) en kunnen zij het systeem uittesten.

Op donderdag 27 mei is er om 20.00 uur een online infomoment. De deelname is gratis en vrijblijvend. Inschrijven doe je via cambio.be/tienen.

Lees meer over