Chrissy en Anouchka richten hun pijlen nog steeds op 'hun' boer

Chrissy (links) met boer Martijn

In het VTM-programma Boer zkt Vrouw gaan boeren en boerinnen op zoek naar een liefdespartner. Uit onze regio zijn nog twee kandidates in de running om het hart van 'hun' boer te veroveren.

De boeren die dit jaar via het televisieprogramma op zoek gaan naar een lief zijn Niels (32), Martijn (36), Michiel (27), Bert (28), Robbe (29), Thomas (30) en boerin Sanne (33). 

Voor boer Martijn meldde Chrissy uit Houwaart zich aan. Zij kreeg het gezelschap van Lisanne uit Nederland en Lynnsie uit Puurs. Die laatste moest zondag de boerderij verlaten. Dat het niet boterde tussen Lisanne en Lynnsie is niemand ontgaan. "De andere twee meisjes konden niet goed met elkaar opschieten, maar voor mij was er geen probleem", zegt Chrissy Mortier. "De opnames dateren van eind augustus, begin september vorig jaar. Het was een leerrijke en ook vermoeiende week. Alles wordt ingeblikt op 1 week tijd. Ik voelde me gelukkig op de boerderij, dat was blijkbaar ook te zien aan mij als ik de reacties van mijn mama en vrienden mag geloven. Wie er naar de finale gaat, komen jullie binnenkort te weten."

Voor boer Michiel 'met de krulletjes' schreef Anouchka Permentier (23) uit Leuven zich in. Ze had echt niet verwacht dat ze zou mogen blijven en in het begin verliep de kennismaking minder vlot, maar Anouchka bloeide open na de 24-uren date. De opnames bij boer Michiel liepen begin oktober. Of Anouchka uiteindelijk het hart van boer Michiel zal kunnen veroveren, weten we binnenkort. 

 

boer zoekt vrouw
Anouchka (links) met boer Michiel

Lees meer over