Zaakvoerder Nelis Vakhandel in Glabbeek overleden op 73-jarige leeftijd

14 mei 2024 | 15u05 | Gepost door redactie
Nelis

Zaakvoerder van Nelis Vakhandel en Installatiebedrijf in Glabbeek en Nelis Pompen in Peer Matthieu, Thieu, Nelis is overleden. Hij werd 73 jaar oud. 

Matthieu werd geboren op 3 september 1950 in Grote-Brogel en overleed op 13 mei in ZOL Genk. 

Zijn zaak Nelis Vakhandel en Installatiebedrijf in Glabbeek begon hij in 1973. Hij verleende er advies, verkoop en plaatsing van verwarming, sanitair, waterpompen, gereedschappen en ijzerwaren.

 “Intens verdrietig, maar vol bewondering, trots, respect en dankbaarheid voor alle mooie, fijne herinneringen hebben we onverwacht afscheid moeten nemen van onze lieve Thieu, papa, pé(tje), de bezieler van Nelis Vakhandel en Installatiebedrijf”, luidt het in zijn overlijdensbericht. 

De afscheidsplechtigheid gaat door in de aula van Crematorium Hofheide in de Jennekensstraat 5 in Nieuwrode op vrijdag 17 mei, de samenkomst is voorzien vanaf 13 uur. De urne krijgt achteraf een plek binnen zijn vertrouwde kring. 

Wie nog een laatste groet wil brengen kan dat doet op donderdag 16 mei, van 19 tot 20 uur, bij uitvaartzorg Harry-Permentier langs de Aarschotsesteenweg 74 in Tienen. 

Wij wensen iedereen die hem gekend heeft veel sterkte en betuigen graag onze innige deelneming. 

Lees meer over