Boerin Ines uit Glabbeek won destijds vee-prijskamp op Leuvense jaarmarkt, nu is ze overleden op 29-jarige leeftijd

13 mei 2024 | 13u25 | Gepost door redactie
Ines

Boerin Ines Theunis uit Glabbeek is overleden. In 2021 kroonde ze zich nog tot kampioen op de vee-prijskamp op de jaarmarkt in Leuven. Ze werd amper 29 jaar en had haar eigen vleesveebedrijf 'Fines'.

Ines werd geboren op 27 januari 1995 en overleed op 9 mei 2024.

Ze volgde een theoretische- en wetenschappelijke opleiding en vond dierenwelzijn en -gezondheid cruciaal.  "Met behulp van innoverende technieken optimaliseer ik dit op continue basis. Wij staan hier op de boerderij 24 u op 24 en 7 dagen op 7 klaar om onze dieren te verzorgen. Ik hou steeds rekening met de noden van onze runderen. Ieder rund wordt individueel opgevolgd zodat een behandeling op maat gegarandeerd is. Op deze manier kan ik de beste kwaliteit verzekeren. Blije dieren zorgen voor een blije boerin", vertelde ze ons destijds. In 2021 won ze nog de vee-prijskamp op de jaarmarkt in Leuven (zie foto). 

Lees verder onder de foto.

 

 

 

veeprijskamp

Mooie momenten koesteren

In de rouwbrief wordt opgeroepen om de mooie momenten te koesteren en te delen op woensdag 15 mei, tussen 18 en 20 uur op speelboerderij RAVOT in de  Nieuwstraat 15 in Glabbeek, dat wou de vrouw zelf. “We voorzien ruimte om de mooiste verhalen, fijnste anekdotes en warme herinneringen met elkaar te delen en een glaasje te drinken”, luidt het overlijdensbericht. 

Ines wordt begraven in familiekring. 

Voor die iedereen die haar kende, willen we graag onze innige deelneming overbrengen en hen veel sterkte wensen. 

Lees meer over