Er mag weer worden gelachen in Zoutleeuw

30 oktober 2021 | 13u37 | Gepost door rik.poulman@te…
vliebergh

De koninklijke toneelkring “De gezellen van Vliebergh” voeren volgend weekend “Residentie Bellevue” op, een gezellige komedie van José Ruysevelts.

De plot draait rond het verblijf van ene mevrouw De Rouck die verblijft in een serviceflat in residentie Bellevue. Na een carrière in het onderwijs geniet ze daar van haar pensioen. Haar dagen vult ze met bekvechten met de directeur en het personeel. Haar man stierf drie maanden geleden. Al haar affectie gaat naar haar hondje. Haar kinderen komen af en toe op bezoek, maar ze ziet ze liever gaan dan komen. Met de komst van Olga, een jonge Poolse poetsvrouw, waait er een nieuwe wind door het deftige residentie. Paul, de directeur valt voor haar charmes. Mon, de klusjesman, zet met zijn nuchtere kijk op de dingen, de puntjes op de i en Lola … is gewoon zichzelf ! Victorine houdt koppig vast aan haar levensstijl…

Opvoeringen vinden plaats in de evenementenzaal van GC De Passant op zaterdagen 4 en 11 november, op donderdag 9 en vrijdag 10 december.

Tickets in vvk kan je kopen in De Passant of dagelijks via 0477 717 005 van 13 tot 14 u. en van 18 tot 19 u. (niet in het weekend). Boeken kan ook online: www.gvvzoutleeuw.be.

Lachen mag, maar hou u aan de coronamaatregels.

Lees meer over