Tiense Jolien wil voorprogramma Pommelien verzorgen

Jolien Noé

Jolien Noë (22) uit Tienen wil dolgraag het voorprogramma verzorgen van Pommelien Thijs. Daarom doet ze mee aan een wedstrijd waarbij de zangeres op zoek gaat naar de ideale act om haar voorprogramma te verzorgen tijdens haar volgende toernee. “Ik deed al mee aan meerdere wedstrijden, destijds ook aan The Voice Kids en K2 zoekt K3, tot nog toe lukte het niet maar ik geef niet op.”

Deze blok bevat inhoud waarvoor je marketing-cookies moet toestaan. Cookie-instellingen aanpassen

Jolien timmert al langer aan de weg naar bekendheid en, stapje voor stapje, gaat ze vooruit. “Ik mocht recent optreden op het hoofdpodium van Kamping Kitsch in Kortrijk, dat was de max.”

Eerder nam Jolien al deel aan andere wedstrijden zoals The Voice, Strafste Stem Onder de Douche en K2 zoekt K3. “Ik werd nooit de winnaar maar het waren, stuk voor stuk, zaken waarbij ik veel leerde. Ik zie het telkens als leermomenten waaruit ik veel kan putten. Camille geraakte destijds ook niet door de blind auditions van The Voice en zie waar ze nu staat.”

Intussen heeft de Tiense zangeres dus al wat watertjes doorzwommen en recent mocht ze zelfs naar Lloret de Mar trekken voor een fanreis. “Dat was super leuk en een heel fijne ervaring. Het feit dat mensen betalen om mee op reis te gaan voor mij doet me toch wel iets. Dat wil zeggen dat ze mijn muziek toch leuk vinden en dat is heel fijn. Ik had niet verwacht dat zoveel mensen hierop zouden intekenen.”

Nu wil ze dus graag het voorprogramma verzorgen van Pommelien en daarom doet ze mee aan de wedstrijd die de zangeres hiervoor uitschreef. “Veel details ken ik nog niet. De wedstrijd gaat door in het voorjaar en ik moet mijn nummer voor de auditie nog inzingen. Ik ga solliciteren met een eigen nummer, meteen het eerste wat ik zelf schreef en in het voorjaar wordt het uitgebracht. Tijdens mijn optredens zing ik ook vaak nummers van Pommelien maar ik wil zeker geen replica van haar worden, ik wil mijn eigen ding doen en ik hoop ik hiermee Vlaanderen ooit te kunnen veroveren. Ik doe dit uit de liefde voor muziek en ik ben hier heel enthousiast over. Aan opgeven denk ik zeer zeker niet, ik blijf er echt voor gaan”, besluit Jolien.

Lees meer over