Jolien uit Tienen verloor de battle tijdens Q-Music Strafste Stem Onder De Douche

Jolien kon de luisteraars niet overtuigen
Jolien Noe (21) uit Tienen kon niet doorstoten naar de volgende ronde in de wedstrijd van Q-Music De Strafste Stem Onder De Douche. Ze moest het afleggen tegen haar rivaal in de battle die donderdagochtend 5 oktober live werd uitgezonden in de ochtendshow. "Ik was al wakker om 5 uur"
Video file

Jolien nam al deel aan meerdere wedstrijden zoals The Voice Kids, K2 zoekt K3 en Miss Europe, Telkens slaagde ze er niet in om de hoofdprijs binnen te halen en ook nu lukte het niet, tijdens een battle met haar tegenstander kon ze de luisteraar niet overtuigen die moest stemmen voor de een of de andere.  

"De live wedstrijd ging door rond 7.45 uur maar ik was al wakker om 5 uur. Ik werk in de zorgsector, daarvoor moet ik ook vroeg opstaan, maar nu was ik wel heel vroeg wakker. Ik was dan ook best nerveus en mijn hartslag ging fel naar boven. Ik zong Als Het Avond Is maar ik kon niet winnen van mijn tegenstander. Dat maakt niet uit, ik heb er sowieso van genoten. Uiteindelijk mochten, uit alle inschrijvingen, maar 2 artiesten het strijdtoneel betreden, dat is al een prestatie an sich. Ik ben eigenlijk nooit teleurgesteld want elk avontuur is een verrijking. Mijn mama was in elk geval ook trots."

De zangeres geeft de moed alvast niet op want intussen schreef ze zich alweer in voor een nieuw VTM programma, de details hierover kan en mag ze nog niet prijsgeven. "Ik hoop nog steeds op een doorbraak. Intussen ben ik ook bezig met een project waarbij ik een zangpartij voor mijn rekening mag nemen van een nummer van een rapper. "

Lees meer over