Ouders van 3-jarige Ranim die in Wommersom om het leven kwam reageren: "Zo'n vrolijk kind, ze straalde vreugde uit"

Ranim

Ihab Ballouk en Hnida Kaouachi, de ouders van de 3-jarige Ranim die bij een ongeval in de Linterse deelgemeente Wommersom om het leven kwam, zijn er het hart van in. "Ik zette haar 's ochtends af aan school", vertelt papa Ihab met een krop in de keel wanneer we hem aan de telefoon spreken. 

Wanneer we de papa aan de telefoon spreken, heeft die het, meer dan begrijpelijk, moeilijk om zijn emoties te bedwingen en kan hij amper praten. "Dit is te hard om dragen. Onze dochter was zo een vrolijk kind, ze bracht ons alleen maar geluk en plezier. Ze was ook zeer aangenaam voor iedereen en zei tegen iedereen altijd dag. Ik zette haar maandagochtend aan de kleuterschool af en mijn vrouw pikte ze 's avonds op aan de buitenschoolse kinderopvang, daar ging het mis."

De mama had haar dochter in de fietsstoel gezet maar, om een of andere reden, zou ze , volgens sommige bronnen, wellicht gestruikeld zijn en viel de fiets om. Net dan reed er een wagen voorbij die haar aanreed.  "Ik hoorde vertellen dat de wagen te snel reed, als het waar is, doe je dat niet,", zegt de papa maar het onderzoek loopt nog en daarover is nog geen duidelijkheid.

Mama Hnida Kaouachi is bovendien zwanger van een 2de kind, de bevalling is voorzien voor augustus. "Voor dat kind moeten we verder maar we zullen wel zien. We hebben met Ranim alleen maar mooie momenten beleefd, ze was het sterretje in huis", besluit de papa. 

Net na het ongeval kwamen heel wat ouders al een bloemetje neerleggen aan de school voor de overleden Ranim.