Opnieuw vandalisme in Glabbeek

Vandalen

In Glabbeek hebben opnieuw vandalen toeslagen. Deze keer was de gerenoveerde gemeenteloods het doelwit.”Sommige onnozelaars kunnen het echt niet laten om gemeentelijke gebouwen te bekladden”, reageert burgemeester Peter Reekmans (Dorpspartij) die met het nieuws kwam op zijn Facebookpagina.

Eerder moest al een glas van het terras van JH De Kloemp eraan geloven, ook het bushokje op de Tiensesteenweg werd al vernield en ook de schoolsite van de gemeentelijke school kreeg al vandalen over de vloer, daar werd zels meermaals geprobeerd om brand te stichten.

Nu is het dus de beurt aan de gerenoveerde gemeenteloods waar graffiti werd aangebracht.

Als gemeente investeren we fors in speeltuinen en publieke pleinen, dan is het altijd enorm spijtig dat sommige enkelingen er plezier in scheppen gewoon zaken te vernielen. Dit kost de gemeente niet alleen veel geld maar dwingt ons ook overal camera’s te moeten gaan plaatsen om deze onverlaten te stoppen”, reageerde Reekmans op eerder vandalisme.

“Die camera's zijn intussen besteld zodat we binnenkort eindelijk komaf kunnen maken met dit vandalisme van enkelingen”, besluit hij op zijn Facebookpagina. 

Lees meer over