Aarschotse cadeaubon nog de hele maand geldig

3 december 2020 | 12u45 | Gepost door redactie
Aarschotse cadeaubonnen
Het stadsbestuur verduidelijkt dat de cadeaubon nog steeds geldig is tot einde van het jaar. Het betreft de bonnen die werkgevers aan hun werknemers uitdeelden.

Het Aarschotse stadsbestuur verduidelijkt dat de Aarschotse Cadeaubon aangekocht kan worden tot en met 31 december 2020. De stad wil haar inwoners er ook aan herinneren dat ze de geldigheid van de coronawaardebon ter waarde van 10 euro voor elke Aarschottenaar, verlengd heeft tot 15 juni 2021.

De Aarschotse Cadeaubon
Schepen van Economie Bert Van der Auwera reageert op de kritiek van Groen op het slecht werkende cadeaubonnensysteem in Aarschot. “Het klopt dat dit systeem eerder als weinig gebruiksvriendelijk werd ervaren. Daarom besliste het stadsbestuur om de samenwerking met de huidige partner niet te verlengen en enkel de wettelijke termijn te doorlopen. Dit wil zeggen dat de Aarschottenaar tot en met 31 december 2020 een Aarschotse Cadeaubon kan aankopen. De cadeaubon blijft geldig tot 1 jaar na aankoop.”

Waardebon via ander systeem
“Tijdens de eerste lockdown deed de stad Aarschot een waardebon van 10 euro cadeau aan elke inwoner. Voor deze waardebon werkten we samen met een andere leverancier”, verduidelijkt burgemeester Gwendolyn Rutten “Dit om de handelaars en horeca-uitbaters ten volle te ondersteunen en om zo te achterhalen of een dergelijk nieuw systeem wél gebruiksvriendelijk is.” “Wij zijn momenteel druk in de weer om begin volgend jaar een nieuw cadeaubonnensysteem te lanceren dat gebruiksvriendelijk is voor handelaars, horecauitbaters en de consument”, bevestigt Bert Van der Auwera.

Waardebon geldig tot 15 juni
Er zijn 234 handelaars die de waardebon van 10 euro voor elke Aarschottenaar aanvaarden, maar de meeste zaken waren tot dinsdag 1 december gesloten. Hierdoor heeft niet iedereen voldoende de kans gehad om zijn waardebon te gebruiken. Daarom verlengt de stad Aarschot de geldigheid van de waardebon tot 15 juni 2021. Nuttige links Waar kan je jouw waardebon van 10 euro besteden? Raadpleeg de lijst via https://cirklolight.com/pages/deelnemende-handelaars

Lees meer over