Zomeren in Tienen: van concerten tot circusvoorstellingen

Zomeren in Tienen
Onder de noemer Zomeren in Tienen staat er in augustus en september nog heel wat op de eventkalender van de stad, gaande van optredens tot een circusvoorstelling. We geven u graag

In het Oud-College kan je bijvoorbeeld naar een wilde bloemlezing van Pascale Platel of je kan er gaan lachen met David Galle & Roosje Pertz. Muziekfans komen er aan hun trekken met een optreden van School is Cool, Ertebrekers en anderen.

In het Vianderdomein is er muziek en film voor jong en oud. De kinderen kunnen er genieten van een concert op hun maat, een rock-and-roll theater en films zoals Trolls World Tour. Voor de volwassen treedt het Trio Dhoore er onder andere op.

Circus Ronaldo komt in september naar de Manege en brengt er drie dagen lang een voorstelling met humor, magie en ontroering. Er is een voorstelling op vrijdag 10 en zaterdag 11 september om 20.15 uur en op zondag 12 september om 17.00 uur.

Elke woensdagavond kan je in de buurt van de Sint- Germanustoren om 20.00 uur genieten van een beiaardconcert en onder de noemer #HART4ART stellen leerlingen van de afdeling beeldende en audiovisuele kunst, van de Academie Regio Tienen, hun werken thuis tentoon (achter het raam of in de tuin) en op diverse locaties in de stad.

Tenslotte zijn er ook nog de theaterwandeling ‘De Blauwe Vogel’, de Belpop Bonanzawandeling, de buurtbubbelpakketten en het zomerschilderen.

Het volledige programma vind je op  www.zomerenintienen.be waar je ook kan reserveren. Meer informatie krijg je ook op de Facebookpagina van het event en de stad Tienen. Op die laatste worden er ook vrijkaarten uitgedeeld.

Lees meer over