Zoektocht Joran uitgebreid naar Meerdaalbos

De affiche van de onrustwekkende verdwijning

Joran Steenwinckel (25j ) is vermist te Hoegaarden sinds de nacht van 18 op 19 januari 2023. Er is vrijdagmorgen gezocht in Groot Hoegaarden met meer dan 50 mensen, ondanks het slechte weer.  Daarna ging de zoekactie gaat verder in Kerkom-Boutersem en in het Meerdaalbos.

Joran is 1m76 groot en normaal gebouwd. Hij heeft donker lang haar dat hij meestal draagt in een staart of een dot. Welke kledij hij droeg op het moment van zijn verdwijning is niet geweten. Joran zou woensdagavond nog een facebookbericht verstuurd hebben, maar sindsdien geen spoor meer.

De zoekactie vrijdagvoormiddag in Hoegaarden en  vrijdagnamiddag  in de omgeving van Kerkom gaf geen resultaat. Er is gezocht met een helikopter en met honden.  Daarna ging de zoekactie verder richting Meerdaalbos. Het Meerdaalbos in Oud-Heverlee is blijkbaar een emotionele plek voor hem.

Er is een facebookgroep opgericht voor wie wil helpen zoeken: https://www.facebook.com/groups/1212774959377038

Gelieve o uw getuigenissen uitsluitend per e-mail te bezorgen op het adres van de recherche@police. België. eu of via de gratis lijn 0800/30.300. Info: https://www.police.be/.../pers.../majeurs/joran-steenwinckel. Alle mogelijke infolijnen zijn vermeld op de affiche.

Lees meer over