Verdachte drievoudige moord in Kessel-Lo langer achter de tralies

25 januari 2024 | 17u22 | Gepost door redactie
verdachte

De aanhouding van de hoofdverdachte van de drievoudige moord in de Zavelstraat in Kessel-Lo wordt met twee maanden verlengd op bevel van de Leuvense raadkamer. Als slok op de borrel komt verdachte Michael D. (38) maandag voor de rechter door drugsdelicten.

In de zaak van de drievoudige moord werd hij eind vorige week aan de tand gevoeld door de federale gerechtelijke politie van Leuven, zonder veel succes. De speurders houden voorts de telefonische contacten tussen de betrokkenen in de zaal onder het vergrootglas, dat zijn gekende notoire druggebruikers uit de entourage van de vermoorde 'Rikki' Janssens. Ook hier kwamen ze weinig meer te weten, zo wisten ze bij HLN.

De huidige hoofdverdachte kwam iets minder dan anderhalf jaar in het vizier van de politiediensten. Sinds zijn aanhouding sinds 17 november 2023 zit hij achter de tralies. Als hij geen verzet aantekent tegen de beslissing van de Leuvense raadkamer zal zijn verblijf er nog tot minstens 19 maart duren. Buiten betrokkenheid omtrent de drievoudige moord is hij bij het gerecht bekend voor drugsdelicten.

Lees meer over