Mooi kerstgeschenk van Affilips aan ’t Prieeltje

4 december 2020 | 10u47 | Gepost door rik.poulman@te…
't Prieeltje
Voor alle zorgvoorzieningen zijn het moeilijke tijden. Niet alleen ervaren ze de extra stress om zo veilig mogelijk te werken in tijden van corona, daarnaast worden ook heel veel sponsoractiviteiten afgelast. Deze extra financiële steun hebben zij nodig om het hoofd boven water te houden. Een aanzienlijk bedrag van Affilips komt dan ook als een geschenk uit de hemel. (Archieffoto)

Omwille van de veiligheid van kinderen en medewerkers, konden de bestuurders van Affilips deze cheque niet persoonlijk komen overhandigen. De heer Roger Van Geerteruy verwoordde het zo: “Affilips schenkt dit aan ’t Prieeltje als blijk van waardering en steun aan de medewerkers die zich de voorbije maanden zo hard ingezet hebben voor de kinderen. Het waren heel moeilijke tijden en Affilips wil met deze gift het personeel een hart onder de riem steken en ’t Prieeltje een financieel duwtje in de rug geven”.

De medewerkers apprecieerden het ten zeerste dat ’t Prieeltje niet vergeten wordt. Het zorgde voor een extra energie-boost op de werkvloer. Het was bovendien niet de eerste keer dat het bedrijf ’t Prieeltje steunt. Ook de voorbije jaren kreeg ’t Prieeltje al meermaals een gift o.a. om de aankoop van een aangepaste bus mogelijk te maken.

Lees meer over