Deelnemers De Slimste Mens Ter Wereld bekend en er zitten mensen uit onze regio bij

deelnemers
De nieuwe lichting van het televisieprogramma  De Slimste Mens Ter Wereld is bekendgemaakt. Tussen de 34 deelnemers zitten er ook enkele uit onze regio.

’t Is gebeurd! Alhoewel, neen, nog niet… Maar de 34 uiteenlopende kandidaten die het vanaf maandag 16 oktober tegen elkaar opnemen in het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld', zijn wel al bekend.

Uit onze regio nemen Elisabeth Lucie Baeten (32), Gustaph (43) en Maureen Vanherberghen (35) deel. 

Elisabeth Lucie Baeten is schrijver, scenarist en actrice en staat momenteel in the picture als 'Katrien' een typetje waarmee ze politici op de korrel neemt. Elisabeth noemt zichzelf een irritante optimist. Haar boeken ‘Leven in het nu – Gids voor de do’s, de don’ts en de what the fucks van deze verwarrende tijden’ en ‘En Ze Leefden Nog’ vind je in de boekenwinkel, haar reeks – die ze zelf schreef en waarin de hoofdrol speelt – ‘De Laatste Dag’ vind je op VRT Max, en Elisabeth zelf vind je binnenkort in de rode DSMTW-stoeltjes.

Gustaph vertegenwoordigde ons land op het laatste Eurovisiesongfestival, tourde de wereld rond met Hercules & Love Affair in een tourbus, en rijdt door heel Vlaanderen met zijn man die zijn merchandise verzorgt. Alle vragen over aardrijkskunde en verkeersborden zouden dus een makkie moeten zijn en alle andere antwoorden tovert hij zonder twijfel uit zijn hoge hoed.

Maureen Vanherberghen is een duivel-doet-al. Zo was ze al te zien in verschillende Ketnet-programma’s en was ze een van de helden in de gelijknamige reeks. Maar ook op MNM voelt ze zich helemaal in haar nopjes. Op het Gala van de Gouden K’s stak ze in januari per ongeluk nog haar eigen haar in brand. Haar deelname zal niet onopgemerkt voorbijgaan. 

Lees meer over