Een onvergetelijke zomer bij vzw Bindkracht in Landen

6 juli 2021 | 10u31 | Gepost door christian.henn…
Bij Bindkracht in Landen
In Bindkracht hebben de initiatiefnemers allerlei leuke plannen zodat het voor de bewoners een onvergetelijke zomer wordt. Zo is er op zondag 18 juli een zomermarkt gepland.

Het wordt een echte zomermarkt waarbij men kan flaneren langs kleurrijke kraampjes met mooie zomergeschenkjes, leuke spullen voor je liefste huisdier, heerlijke bubbels, juwelen, tweedehands boeken en cd's, handige sleutelhangers gemaakt door de Lionsclub Sarchinium, een leuk tupperware assortiment aangeboden door Caroline Kopmanis waarvan de winst naar Bindkracht gaat en natuurlijk ook lekkere afhaal-pastagerechtjes . De bewoners en begeleiders zijn al druk aan het werk om alles in gereedheid te brengen.

VZW Bindkracht is gevestigd in Landen en biedt een huis aan met woon- en zorgomgeving aan mensen met een verstandelijke of fysieke beperking. “Van de meer dan 18 000 mensen met een beperking in Vlaanderen die al jaren wachten op het zorgbudget waar ze recht op hebben, zijn er ook vier van onze bewoners die nog steeds geen zorgbudget ontvangen. Door onze solidaire werking en de giften die wij mogen ontvangen, kunnen we deze mensen toch de zorg geven die ze nodig hebben”, aldus Nadia Quintens voor de vzw.

De zomermarkt vindt plaats op zondag 18 juli van 15 uur tot 19 uur, in de Bindkracht Villa, Steenweg op Sint-Truiden 415, in Landen

Lees meer over