Jeugdhuis ’t Paenhuys Hoegaarden zoekt creatieve talenten

8 februari 2021 | 10u42 | Gepost door christian.henn…
Op zoek naar talent
Sinds 1972 is jeugdhuis ‘t Paenhuys een ontmoetingsplek voor jongeren van 0 tot 99 jaar. Met haar GALM-werking herbergt ’t Paenhuys een artistieke thuis voor iedere nieuwsgierige in en rond Hoegaarden. Jeugdhuis ‘t Paenhuys wil met de online ‘tALENT ‘tAKEOVER jongeren tussen 15 en 30 jaar, zowel individueel als collectief, de kans geven om zichzelf en hun talenten los te laten op de wereld.

Met ‘tALENT ‘tAKEOVER daagt ’t Paenhuys jonge talenten uit om zichzelf en hun (artistieke) output te portretteren via de sociale media en de website van het jeugdhuis, de online vitrine, zeg maar. Vanaf maandag 29 maart 2021 wordt er wekelijks één talent in de kijker gezet.

‘Stel jezelf en je werk op een geheel eigen manier aan ons voor via info@paenhuys.be , en wie weet krijg jij binnenkort een week lang de kans om jouw talenten te showcasen in onze online ‘tALENT ‘tAKEOVER vitrine. Bij ’t Paenhuys weten we dat verbeelding geen grenzen kent. Je hoeft dan ook geen inwoner van Hoegaarden te zijn om een plekje te verzilveren. (Kunst)disciplines kennen voor ons ook geen grenzen: van beeldend woord, over klinkende dans tot performance-installatie, poëtische kookkunsten en alles daartussenin, of net alles daarbuiten. Ieder talent is welkom. Stel jezelf of je groep of organisatie en je werk met een eigenzinnige kwinkslag aan ons voor. Zend het resultaat per e-mail en/of WeTransfer naar info@paenhuys.be  en wie weet krijg jij een week lang de kans om jezelf uit te drukken in onze online vitrine’, zo stelt ’t Paenhuys de actie voor.

Inschrijven kan tot zondag 7 maart 2021.  Vanaf 29 maart is het showtime via de website van ’t Paenhuys, facebook en Instagram.

Lees meer over