Jeugdband Feniks Hoegaarden start nieuwe seizoen

18 augustus 2021 | 14u27 | Gepost door christian.henn…
De jeugdband in actie
De afgelopen maanden is extra duidelijk geworden hoe belangrijk sociale contacten zijn. Ook vrijetijdsactiviteiten zijn zoveel leuker wanneer je ze samen kan doen, want samen musiceren is top. En dit is nu juist waar Feniks Hoegaarden een platform voor biedt. Op zondag 29 augustus start het nieuwe seizoen van de jeugdband.

Beginnende, of al wat gevorderde, muzikanten, die het beu zijn om in hun eentje muziek te maken, kunnen terecht bij Jeugdband Feniks Hoegaarden.  Het is een groep enthousiaste muzikanten van verschillende leeftijden en muzikale niveaus. Zij spelen unieke muziek, geschreven op maat van de muzikant. In deze groep ligt de klemtoon helemaal op muzikaal plezier.

Muzikanten die een blaasinstrument zoals trompet, trombone, hoorn, tuba, fluit, klarinet, saxofoon, of gitaar, slagwerk, of iets anders spelen, muziekpartituren kunnen lezen en de noten op hun instrument kennen, zijn  van harte welkom.

De repetities van deze groep vinden plaats op zondagvoormiddag van 10 tot 11.30 uur op de tweede verdieping van 't Paenhuys in Hoegaarden. Op zondag 29 augustus start het nieuwe seizoen..

Lees verder onder de foto van de jeugdband

De jeugdband van Feniks

Samenwerking met ART

Ook de samenwerking tussen Feniks Hoegaarden en de Academie Regio Tienen wordt uitgebreid. Leerlingen die in de derde of vierde graad van de muziekschool zitten moeten het vak 'groepsmusiceren' volgen. Dit kan al een paar jaar bij het harmonieorkest van Feniks. Maar vanaf september is het ook mogelijk bij de jeugdband. Zo kunnen de repetities en optredens bij de jeugdband een onderdeel vormen in de opleiding aan de Academie Regio Tienen.

Meer informatie kan je bekomen via 0474/09.35.18 of info@fenikshoegaarden.be .Bezoek zeker ook eens de website, facebook en instagram pagina van Feniks Hoegaarden: www.fenikshoegaarden.be, www.facebook.com/fenikshoegaarden, en www.instagram.com/fenikshoegaarden

Lees meer over