Daarvoor alleen al zou je je intrek nemen in woonzorgcentrum in Glabbeek

massagezetel
Woonzorgcentrum Den Boomgaard in Glabbeek kon zich met de opbrengst van de actie #warmdorp3380 een massagezetel aanschaffen en een petanquebaan, samen goed voor een bedrag van € 3.540.

Schepen van Welzijn Hilde Holsbeeks (Dorpspartij) is al enkele jaren als vrijwilliger de drijvende kracht achter heel wat initiatieven voor een goede doel. Zij lag in Glabbeek aan de basis van “de warmste week”, een jaarlijkse traditie in de gemeente. Daarnaast is zijn ook bezielster van Glabbeek fietst tegen Kanker.

Omdat in deze coronacrisis acties organiseren voor het goede doel niet zo evident is, startte zij samen met gemeenteraadslid Katrien Ceuleers (Dorpspartij), Elke Hendrickx en enkele andere gedreven dames het dorpscomité #warmdorp3380. Hun doel was het om tijdens de warmste week op het einde van het jaar meer licht te brengen in het dorp. Tegelijk verkochten de dames van #warmdorp heel wat raamtekeningen, waarvan de opbrengst van € 3.540 euro integraal naar activiteiten voor de bewoners van het lokaal woonzorgcentrum den Boomgaard in Glabbeek ging. Woonzorgcentrum Den Boomgaard kocht met de centen een massagezetel voor de bewoners en legde een petanquebaan aan.

Lees meer over