Kosheen komt dan toch niet naar Cristal Open AIr , Buscemi is vervanger

Cristal Open Air site
Kosheen komt dan toch niet naar het afsluitingsweekend van de Cristal Open AIr Arena in Aarschot. "Gisteren kregen wij het teleurstellende nieuws dat er besmettingen zijn vastgesteld binnen de groep van Sian Evans. De band kan de UK niet verlaten en zal er niet bij zijn op het slotfeest van Cristal Open Air."

Na het geslaagde nostalgische weekend werd er in Aarschot nog reikhalzend uitgekeken naar de komst van Kosheen als afsluiter van een coronaproof muziekfestival in de tent aan het station in het Aarschot, dat feestje gaat dus niet door. "And the beat goes on! We hebben Buscemi in live band bezetting kunnen strikken om op de valreep Kosheen te vervangen", zeggen de organisatoren op hun website. 

De nieuwe programmatie voor volgende week is dan ook ietwat gewijzigd. De deuren gaan nog steeds open om 18 uur,, DJ LobeL speelt dan ten dans, en om 20 uur geven die van Buscemi het beste van zichzelf. Vive La Fête mag als laatste band het podium betreden rond 21.30 uur en Discobar Galaxy speelt de laatste dans, zij beginnen eraan rond 23.00 uur. 

Ook nu heb je een covid paspoort nodig. 

Ticket kan je nog kopen via de website.