Extra open prikdagen vaccinatiecentrum Aarschot

Vaccinatiecentrum Aarschot 3 burgemeesters
Het vaccinatiecentrum van Aarschot organiseert in de maanden september en oktober extra open prikdagen. Op die manier willen ze nog zoveel mogelijk mensen op de valreep vaccineren.

Het vaccinatiecentrum van Aarschot organiseert in de maanden september en oktober extra open prikdagen voor alle 18-plussers van de Eerstelijnszone Demerland en Halen. Daarmee hoopt het centrum nog zoveel mogelijk mensen over de vloer te krijgen die met 1 prik van Johnson&Johnson gevaccineerd zijn. Deze keer worden ook prikjes met Pfizer gezet, een vaccin dat ook geschikt is voor 12- tot 17- jarigen.

Data

Het vaccinatiecentrum van Aarschot zet op volgende data de deuren open voor inwoners van Aarschot, Begijnendijk, Bekkevoort, Diest, Scherpenheuvel-Zichem, Tielt-Winge en Halen:

• Woensdag 15 september – tussen 12.30 en 15 uur – Johnson&Johnson en Pfizer

• Vrijdag 24 september – tussen 16 en 19 uur – Johnson&Johnson

• Woensdag 29 september – tussen 12.30 en 16 uur – Johnson&Johnson

• Woensdag 6 oktober – tussen 12.30 en 15 uur – Johnson&Johnson

• Vrijdag 15 oktober – tussen 16 en 19 uur – Johson&Johnson

Mensen die hun eerste en/of tweede prik gemist hebben, kunnen contact opnemen met het callcenter op het nummer 016 26 19 10.

Sluiting vaccinatiecentrum

Woensdag 15 oktober is meteen de laatste prikdag in het Vaccinatiecentrum Stadsfeestzaal. Het sluit daarna meteen de deuren.

Praktisch - Je hebt geen afspraak nodig. - Vergeet je identiteitskaart niet! - Welk vaccin: Johnson&Johnson en Pfizer, afhankelijk van de dag.

Lees meer over