Victor Verhulst komt dan toch niet naar Fundays maar organisatoren hebben dubbel alternatief gevonden

Fundays
Foto: Fundays

Kobe Ilsen en Victor Verhulst komen dan toch niet naar de Fundays in Aarschot. Verhulst moet dan namelijk op Gran Canaria zijn voor opnames van het tv-programma Love Island. De organisatoren zorgden intussen voor een goed alternatief en haalden nog een verrassing uit hun hoed. 

“Hun management stuurde daarover ons hun welgemeende excuses. Maar vermits in alle contracten vermeld staat dat er te allen tijde geannuleerd mag worden bij tv-opnames hadden we geen enkel verweer”, luidt het bij de organisatoren van de Fundays die meteen op zoek gingen naar een alternatief.

“Dat was absoluut geen sinecure, gezien de korte tijd die er nog overblijft tot 8 juli, een weekend waarin alle topacts sowieso al drukbezet zijn. Na heel wat overleg en wat herstructurering hebben we toch een geweldige oplossing gevonden want Mathias Vergels, acteur/zanger en vooral gekend als Lowie in de soapThuis, komt met zijn voltallige liveband zijn hits en enkele Nederlandstalige covers brengen.”

Nog een verrassing van formaat 

En daar blijft het niet bij want Fundays kon ook Get Ready overtuigen om naar Aarschot te komen. “Ze stonden enkele jaren geleden al eens op het Fundays podium en dat ze enorm populair zijn bleek toen al uit het feit dat we voor het eerst het plein hebben moeten afsluiten wegens te veel volk. Get Ready brengt op 8 juli zijn grootste hits en dat zijn natuurlijk allemaal meezingers.”

De rest van het programma blijft ongewijzigd, ook de recordpoging voor de uitvoering van een choreo blijft op het programma staan, daarvoor dienden de organisatoren ook al een aanvraag in bij Guinness World Records. 

Lees meer over het programma in ons eerder artikel hierover. 

Lees gratis verder in onze app

Download gratis onze app om dit artikel verder te kunnen lezen,
beschikbaar voor Android en iOS.

Download in de App Store Ontdek het op Google Play

Lees meer over