Komen er roombussen op Duracell rotonde?

1 april
Er komt een nieuw icoon op de Duracell rotonde in Aarschot. Na de renovatiewerken in de omgeving verdwenen de grote batterijen op de rotonde en kwam er niets in de plaats, tenminste tot recent want Roomcentrale Driesen NV kwam met een alternatief. Gigantische roombussen zouden er verrijzen, na een lange vergadering met het Agentschap Wegen en Verkeer en de stad Aarschot, zo kondigden ze aan op hun website, of toch weer niet.  

Er was best enige consternatie, sommigen vonden het een super-idee, anderen iets minder maar voor alle duidelijkheid het was een 1 april-grap "Het leek ons een goede pr-stunt, ik kreeg hulp van specialisten, we zijn er best effe mee bezig geweest", zegt Geert Driesen. "Recent hebben we een demo-centrum in de buurt geopend en het leek ons wel een leuk idee.Ik kreeg hiervoor hulp van vrienden uit de communicatiesector." 

In het democentrum leren ze mensen nieuwe smaken ontdekken en de stunt zorgde alvast voor enige naambekendheid. "We gaan ook over vernieuwing inzake het bereiden van pizza's, chocolades, wafels en donuts."

De nieuwe roombussen op de rotonde zullen daarentegen voor een andere keer zijn. Dat ze werk maakten van hun stunt, bewijst hun filmpje, dat kan je zien via https://www.facebook.com/FoodpartnerDriesen/videos/4734817306647194

Lees gratis verder in onze app

Download gratis onze app om dit artikel verder te kunnen lezen,
beschikbaar voor Android en iOS.

Download in de App Store Ontdek het op Google Play