98-jarige rijdt met wagen nieuwe vestiging Hubo binnen die nog moet worden ingehuldigd

tielt-winge

In Lubbeek, op de grens met Tielt-Winge, gebeurde vrijdagnamiddag op de Diestsesteenweg een zwaar ongeval. Een bestuur van 98 reed er met zijn wagen in op de Hubo-winkel die nog moest opengaan. Dit gebeurde nadat hij botste met een ander wagen.

Het ongeval gebeurde rond 14.30 uur op de Diestsesteenweg in Lubbeek. De 98-jarige bestuurder reed er met zijn wagen in op de nieuwe vestiging van winkelketen Hubo, die winkel moest nog officieel worden geopend. 

De bestuurder moest door de brandweer uit zijn voertuig worden bevrijd maar kwam er met de schrik vanaf, hij kon nadien op eigen houtje naar de wagens van de hulpdiensten stappen.  

Het ongeluk gebeurde nadat één van de chauffeurs het rode licht negeerde en twee wagens botsten. Eén van die twee voertuigen kwam dus terecht inde gevel van de nieuwe vestiging van de keten die nog niet eens open was. 

De bestuurder werd door de hulpdiensten met spoed bevrijd en geraakte niet gewond, ook de bestuurder van het andere voertuig kwam er met de schrik vanaf.  

Op de Diestsesteenweg was er wel even verkeershinder.