Woonzorgcentrum zet deuren open, bewoners krijgen luxe-ontbijt

woonzorgcentrum krijgt vaccinatie
Woonzorgcentrum Sorgvliet in Linter stelt haar deuren open op zaterdag 14 en zondag 15 mei voor bezoekers, vrienden en familie. Het woonzorgcentrum organiseert verschillende activiteiten, zoals een Vlaamse kermis en een luxe-ontbijt.

Zaterdag staat er een Vlaamse kermis op het programma waar je kan deelnemen aan zo’n tien oude volksspelen. “Maar ook voor de jonge generatie voorzien we amusement, zoals springkastelen, een kraam om eendjes te vissen en een eentje om stokken te vangen. Er zijn ook verschillende eet- en drankkraampjes aanwezig”, luidt het bij de initiatiefnemers.

“Zondag krijgen alle bewoners een luxe-ontbijt met pannenkoeken, spek, huisgemaakte granola en veel meer”, zo weet directeur Sofie Marckx.

Naast de bewoners in de watten leggen, willen ze bij het zorgcentrum ook hun filosofie uit de doeken doen.In onze visie op ouderenzorg focussen we op de eigenheid van onze bewoners, op hun mogelijkheden en niet op wat er eventueel wat minder gaat. We w illen hen een stem geven en zoveel mogelijk tegemoet komen aan hun persoonlijke wensen zodat ze zich bij ons echt thuis voelen”, zegt Dominiek Beelen, CEO van Korian België.

Lees meer over