Infoborden helpen getroffen handelaars in Baal

7 mei 2021 | 12u36 | Gepost door connyjuste@yahoo.com
infoborden
Een jaar lang, van april 2021 tot maart 2022, worden er in Baal grootschalige riolerings- en wegenwerken uitgevoerd, met de nodige omleidingen tot gevolg. Omdat hierdoor heel wat handelaars getroffen worden, besliste het gemeentebestuur van Tremelo om twee informatieborden plaatsen om op die manier de bereikbaarheid van de getroffen handelaars te ondersteunen.

"Aangezien de werken toch wel heel lang zullen duren, leek het ons opportuun om de handelaars door middel van bereikbaarheidsborden te ondersteunen", aldus de bevoegde schepen,Nick De Rijck (N-VA). "De handelaars hadden dit ook zelf in de lokale economieraad gevraagd." 

Dat dit geen overbodige luxe is, blijft alvast uit de grootte van de informatieborden. "Baal heeft inderdaad heel wat handelaars", aldus nog de schepen. "En er zullen er zelfs nog enkele aan toegevoegd worden, aangezien enkele ondernemers nu pas hebben laten weten dat ze ook hun naam op het bord wensen." 

Er werden twee informatieborden geplaatst. Eentje aan het begin van de Baalsebaan, in het centrum van Baal, aan het kruispunt met de Pastoriestraat. Het andere bord bevindt zich op het kruispunt van de Baalsebaan met de Diestsebaan. 

Lees meer over