Omleidingen aan Leuvenselaan in Tienen voor nutswerken

Leuvenselaan

Vanaf maandag 18 oktober worden de nutsleidingen vernieuwd op de Leuvenselaan en op de kruispunten van de Leuvenselaan met de Raeymaekersvest, Astridvest en Leuvensestraat.

Hierdoor worden tijdelijk enkele verkeersmaatregelen van kracht. Op de Leuvenselaan zal tot en met maandag 25 oktober eenrichtingsverkeer ingevoerd worden in de richting van het centrum. Op het kruispunt van de Leuvenselaan met de Zijdelingsestraat/Leuvensestraat worden er verkeerslichten geplaatst voor beurtelings verkeer. De bussen van De Lijn volgen vanaf het station een omleiding via de Zijdelingsestraat, Raeymaeckersvest en Astridvest.

Op dinsdag 26 oktober wordt de Raeymaeckersvest in de voormiddag afgesloten voor doorgaand verkeer. De vest zal dan enkel toegankelijk zijn via de Oude Leuvensestraat. Daarom wordt er tijdelijk tweerichtingsverkeer ingevoerd in de Raeymaeckersvest. Er wordt een omleiding voorzien via de Leuvenselaan. Op woensdag 27 oktober wordt de Astridvest afgesloten. Er is een omleiding voorzien via de Delportestraat, Violetstraat en Danebroekstraat.

Hou er ook rekening mee dat de Beauduinstraat donderdag 14 oktober afgesloten wordt tussen het kruispunt met het Kapucijnenplein en de Veemarkt vanaf 7.30 u. Ter hoogte van de Kattenstraat moet een herstelling aan de hoofdriolering gebeuren.

Ten slotte wordt ook de Pastoor Buvéstraat in deelgemeente Bost van maandag 18 tot vrijdag 22 oktober afgesloten voor het uitvoeren van nutswerken.

Lees meer over