Ook artiesten uit onze regio tonen hun kunnen in eerste liveshow The Voice van Vlaanderen

The Voice

Vanavond start op VTM de eerste liveshow van The Voice Vlaanderen en daaraan nemen drie deelnemers uit onze regio deel. In totaal overleefden vijftien artiesten de tien weken van Blind Auditions, de Battles en de nieuw ingevoerde Cross Battles.

Coaches Natalia, Koen Wauters, Jan Paternoster, Mathieu Terryn en Laura Tesoro komen met ongelijke wapens aan de start van de liveshow te staan, de ene kon namelijk meer kandidaten meenemen dan de andere. 

Zo heeft Mathieu, de zanger van Bazart, nog vijf talenten in de running, Natalia nog twee, Koen moet het doen met drie, Laura kan ook nog rekenen op drie talenten en Jan Paternoster twee, die beiden uit onze regio komen. Xerxes is 30 en komt uit Leuven en de Landense Kevin is er 25.

Lees verder onder de foto's.

 

VTM
Xerxes uit Herent mag naar de liveshow
VTM
Ook Kevin uit Landen is er nog bij

Kijkers evenveel inspraak als coaches

Tenslotte zit ook in het team van Mathieu nog talent uit het Hageland want daar strijdt Mette-Marie (18) uit Averbode mee voor de titel, zij nam eerder al deel aan The Voice Kids.

In de liveshows krijgt de kijker evenveel inspraak als de coaches. De kandidaten van elk team zingt , per ronde, elk een eigen song. Elke coach kiest vervolgens één iemand uit zijn/haar team die rechtstreeks doorstoot naar de volgende liveshow. Aan het einde van de show kiest het publiek vijf van de, tegen dan, tien overgebleven kandidaten die dan ook naar de volgende ronde mogen.

Kijken kan vanavond op VTM vanaf 20.40 uur en stemmen doe je gratis via vtm.be of via sms naar 6677. 

 

VTM
Mette-Marie uit Averbode is de derde kandidaat uit onze regio.

Lees meer over